Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (2024)

Ooit die epische Twitch-momenten willen opslaan? Ontmoet uw oplossing: Twitch-clipdownloaders! Of je nu een contentmaker bent die streams archiveert of een kijker die een persoonlijke hoogtepuntenrol beheert, deze tools kunnen je Twitch-ervaring onmiddellijk transformeren! Duik in naadloze Twitch-clipdownloads en bewaar die momenten die het verdienen om gekoesterd te worden!

Inhoudsopgave
  1. 1Hoe werkt een Twitch clip downloader
  2. 2Verken de top 6 tools om clips van Twitch te downloaden
  3. 3Conclusie
  4. 4Veelgestelde vragen



Hoe werkt een Twitch clip downloader

Twitch is immens populair geworden vanwege de overvloed aan vermakelijke en gedenkwaardige clips. De frustratie dat je deze waardevolle clips niet rechtstreeks kunt downloaden, kan de ervaring echter temperen. Dit is waar Twitch-clipdownloaders instappen. Je kunt de URL van de clip eenvoudig kopiëren en plakken in de downloader. Vervolgens krijgt het toegang tot Twitch-servers om de videocontent te downloaden, waarbij het formaat optioneel wordt geconverteerd voordat het op je apparaat wordt opgeslagen. Dit is een handige oplossing voor het downloaden van clips, zodat je je favoriete momenten opnieuw kunt bezoeken en delen.

Laten we nu schakelen en de top 6 tools verkennen om clips van Twitch te downloaden om je streamingervaring te verbeteren!

Klaar om je ideale Twitch clip downloader te ontdekken? Deze gids presenteert de top 6 tools om u te helpen de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden.

1. CapCut online video-editor: meer dan een Twitch-clipdownloader

CapCut online video-editor gaat verder dan alleen een Twitch-clipdownloader. Het biedt een ingebouwde schermrecorder, overvloedige mediabronnen en geavanceerde bewerkingsfuncties. Of het nu hoogtepunten zijn van gamesessies of live-evenementen, het stelt je in staat om moeiteloos restyle-video 's bij te snijden, te splitsen, bij te snijden en aan te passen met behulp van animaties, effecten, filters en meer. Hier leest u hoe u CapCut kunt gebruiken om een Twitch-clip te downloaden en te bewerken.



Gratis aanmelden



* Geen creditcard nodig

Een stapsgewijze handleiding voor het downloaden van Twitch-clips met CapCut online video-editor

    Stap
  1. Schermopname en upload
  2. Om te beginnen, klikt u eenvoudig op het schermrecord-pictogram in de editor om een menu te starten waarin u kunt kiezen uit vier opname-opties: Neem het hele scherm op, Tabblad Opnemen, Opnemen met webcam en Audio opnemen. In dit geval kunt u ervoor kiezen om het hele scherm op te nemen.
  3. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (1)
  4. Navigeer naar de Twitch-website en klik op de knop "Delen" om de opname te starten. Druk, eenmaal opgenomen, op de knop "Stoppen met delen" bovenaan. Je kunt de video opslaan en bewerken met de optie "Opslaan en bewerken" of opnieuw beginnen met "Opnieuw beginnen" voor een herkansing.
  5. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (2)
  6. U kunt uw reeds gedownloade Twitch-video 's ook importeren uit verschillende bronnen, waaronder apparaatopslag en cloudplatforms zoals Google Drive, Dropbox en CapCut' s cloudruimte, met de optie 'Uploaden'. Bovendien kunt u videoclips vanaf uw apparaat naar de editor slepen en neerzetten.
  7. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (3)
  8. Als je Twitch-clips echter eerder met je mobiel hebt gedownload, kun je de optie 'Scannen met camera' gebruiken om deze naar de CapCut online video-editor te sturen.
  9. Als u bovendien de eerder gedownloade Twitch-clips die op uw Google Drive zijn opgeslagen, wilt bewerken, gebruikt u de CapCut -webextensie om uw Google Drive-account aan de editor te koppelen. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op uw geselecteerde video en kies "Meer apps verbinden" om toegang te krijgen tot Google Marketplace en de webextensie te installeren.
  10. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (5)
  11. Stap
  12. Twitch-clip bewerken
  13. U kunt functies voor knippen, bijsnijden, splitsen en bijsnijden gebruiken om ongewenste delen van de geüploade of opgenomen Twitch-clip uit te snijden. Gebruik vervolgens de "Download clip" om het geselecteerde deel van de Twitch-clip te downloaden.
  14. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (6)
  15. Als u de clip wilt bewerken voordat u deze downloadt, biedt CapCut's online video-editor een reeks bewerkingsopties. Het bevat basisbewerkingstools zoals flippen, omkeren en roteren, evenals geavanceerde functies zoals snelheidscurven, animaties, maskers en meer. U kunt ook slimme AI-tools proberen, zoals achtergrondverwijderaar en retoucheren. Bovendien hebt u toegang tot een bibliotheek met media-items op het linkerpaneel, zoals video-effecten en filters , audio, teksten en meer, om uw clip te verfijnen.
  16. 

    Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (7)
  17. Stap
  18. Uitvoer

U kunt de clip rechtstreeks naar uw apparaat downloaden nadat u het uitvoerformaat, de kwaliteit, de framesnelheid en de resolutie hebt aangepast. Deel vervolgens naadloos uw bewerkte inhoud op populaire sociale mediasites zoals Facebook, Instagram en TikTok, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot. U kunt de clip ook delen als een presentatie- of beoordelingslink.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (8)

2. OntTwitch

UnTwitch is een gerenommeerd platform dat wordt vermeld als een essentieel hulpmiddel voor het downloaden van Twitch-uitzendvideo 's via een URL. Het heeft een goede staat van dienst en een reeks functionaliteiten, zoals video naar MP3-conversies. Bovendien kunt u clips downloaden in meerdere resoluties, zoals 720p, 480p, 360p, 160p en alleen audio.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (9)



Compatibiliteit: web-gebaseerd



  • Positieve gebruikersbeoordelingen.
  • Opties om de exacte te downloaden segmenten op te geven
  • Snelle downloads.

  • 
  • Ondersteunt het downloaden van livestreams niet.
  • De geschatte downloadtijd kan afwijken van de daadwerkelijke voltooiingstijd.

3. Klem. Ninja

Clip. Ninja is een feature-rijke tool voor het downloaden van Twitch-clips. Het proces is eenvoudig en downloadt snel Twitch-clips als MP4-videobestanden en Thumbnail JPG. Clip. Ninja is compatibel met verschillende apparaten voor het downloaden en delen van Twitch-clips.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (10)

Compatibiliteit: web-gebaseerd



  • Biedt gedetailleerde instructies voor het lokaliseren van de Twitch-video-URL, waardoor het downloadproces wordt vereenvoudigd.
  • De mogelijkheid om clips direct naar MP3 te converteren.
  • De website is beveiligd met HTTPS, waardoor internetbeveiliging tijdens gebruik wordt gegarandeerd.



  • Clip. Ninja heeft mogelijk minder functies dan andere Twitch-downloaders.
  • In sommige gevallen kunnen er vertragingen optreden bij het downloaden van video 's.

4. Clipsey

Clipsey presenteert een uitgebreide oplossing voor het downloaden en converteren van Twitch-clips. Het downloadt clips als MP4-bestanden, waardoor er geen extra conversie nodig is. U kunt eenvoudig zoveel clips downloaden als u wilt door simpelweg de URL te plakken of de Chrome-extensie te gebruiken.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (11)

Compatibiliteit: web-gebaseerd



  • De service is volledig gratis te gebruiken.
  • Clipsey verzamelt minimale persoonlijke gegevens en slaat alleen het IP-adres tijdelijk op om misbruik te voorkomen.



  • Advertenties kunnen opdringerig zijn.
  • Het ondersteunt slechts twee soorten URL 's.

5. Clipr

Clipr is een gebruiksvriendelijke Twitch-videodownloader met een sterke nadruk op eenvoud en betrouwbaarheid. U kunt de URL in het daarvoor bestemde vak plakken en de video downloaden. U kunt ook VOD 's downloaden door de URL te plakken.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (12)

Compatibiliteit: web-gebaseerd



  • U kunt er toegang toe krijgen zonder betaling of aanmeldingen.
  • Het bespaart tijd omdat u geen software hoeft te downloaden.
  • Minimale reclame.



  • Het downloaden van langere videoclips kan een langere verwerkingstijd met zich meebrengen.
  • Af en toe kunnen gebruikers fouten tegenkomen die duiden op een ongeldige URL.

6. Download4.cc

Download4.cc is een vooraanstaand platform voor het downloaden van Twitch-video 's en biedt de eenvoud van het kopiëren en plakken van de URL op de website. Gebruikers uit elk land kunnen de taalbeperkingen van de service efficiënt gebruiken.



Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (13)

Compatibiliteit: webgebaseerd / Android / iOS



  • Ondersteunt downloads van meer dan 1.000 websites, waaronder Twitch, Facebook en Vimeo.
  • Snelle URL-analyse zorgt voor snelle downloads van grote video- en muziekbestanden.
  • Meertalige ondersteuning omvat een Engelse gebruikersinterface en Spaanse en Portugese opties.



  • Sommige gedownloade video 's kunnen watermerken van Download4.ccbevatten.
  • Het kan fouten veroorzaken.

Conclusie

Twitch clip downloaders zijn onschatbare tools geworden voor enthousiaste Twitch-kijkers en bieden naadloze manieren om je favoriete momenten op te slaan en te delen vanaf het platform. Voor een uitgebreide oplossing is een betrouwbare alles-in-één toolkit voor videobewerking zoals CapCut online video-editor essentieel. Je kunt het gebruiken om je favoriete Twitch-clips op te nemen, te bewerken en moeiteloos te downloaden in MP4-formaat. Begin vandaag nog met het bewerken en bewaren van je Twitch-hoogtepunten met CapCut! Bovendien kun je een Twitch-clip maken of polijsten met zijn reeks bewerkingstools en mediabronnen. Probeer het nu!

Veelgestelde vragen

  1. Kun je een Twitch-clip naar je telefoon downloaden?
  2. Ja, je kunt een Twitch-clip naar je telefoon downloaden met tools van derden, zoals de Twitch-app en VOD-spaarder. Je kunt ook proberen de Twitch-clips op te nemen met behulp van de ingebouwde functie op je mobiel en ze gemakkelijk te bewerken met de CapCut mobiele app. Het bevat verschillende tools zoals trimmen, splitsen, snelheidsaanpassingen, enz.
  3. Wat is de beste manier om clips van Twitch te downloaden?
  4. De beste manier om clips van Twitch te downloaden is via de CapCut online video-editor. Gebruik eerst de ingebouwde schermrecorder om je gewenste Twitch-clip vast te leggen. Als je alleen een bepaald segment van de clip nodig hebt, gebruik dan bewerkingshulpmiddelen zoals bijsnijden, splitsen en bijsnijden om ongewenste onderdelen uit te snijden en gebruik de functie Download clip om deze te selecteren en te downloaden. U kunt de clip verder bewerken met behulp van tools zoals keyframes, animaties, filters, op transcript gebaseerde bewerking, enz., En slimme tools zoals video-achtergrondverwijderaar , stabilisator en retoucheren.
  5. Hoe converteer ik een Twitch clip naar MP4?
  6. Om een Twitch-clip naar MP4 te converteren, kunt u een betrouwbare alles-in-één video-editor en converter gebruiken, zoals CapCut online video-editor. Hiermee kunt u Twitch-clips in elk formaat aanpassen en exporteren naar MP4-formaat. Importeer eenvoudig uw Twitch-clip, maak gewenste bewerkingen en exporteer de clip vervolgens in MP4-formaat voor eenvoudig delen. Het belangrijkste is dat u de exportinstellingen kunt aanpassen op het gebied van framerate, kwaliteit en resolutie!
Top 6 Twitch Clip Downloaders: bewaar je Twitch-clips moeiteloos (2024)
Top Articles
Roasted Rack of Lamb Recipe
Easy Beef and Noodles Recipe
Fiskars X27 Kloofbijl - 92 cm | bol
Xre-02022
Foxy Roxxie Coomer
Linkvertise Bypass 2023
Pitt Authorized User
His Lost Lycan Luna Chapter 5
Hay day: Top 6 tips, tricks, and cheats to save cash and grow your farm fast!
Tugboat Information
Knaben Pirate Download
Qhc Learning
Aspen.sprout Forum
National Office Liquidators Llc
House Of Budz Michigan
What Happened To Anna Citron Lansky
Aucklanders brace for gales, hail, cold temperatures, possible blackouts; snow falls in Chch
Hanger Clinic/Billpay
Whitefish Bay Calendar
Halo Worth Animal Jam
Glenda Mitchell Law Firm: Law Firm Profile
Air Traffic Control Coolmathgames
Aes Salt Lake City Showdown
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Hood County Buy Sell And Trade
Jobs Hiring Near Me Part Time For 15 Year Olds
Craigslist Dubuque Iowa Pets
Housing Intranet Unt
Filmy Met
Bi State Schedule
Jeep Cherokee For Sale By Owner Craigslist
Gasbuddy Lenoir Nc
Pickle Juiced 1234
Msnl Seeds
KM to M (Kilometer to Meter) Converter, 1 km is 1000 m
Lyca Shop Near Me
Nba Props Covers
Henry Ford’s Greatest Achievements and Inventions - World History Edu
Simnet Jwu
Mauston O'reilly's
Unblocked Games - Gun Mayhem
News & Events | Pi Recordings
Graduation Requirements
The Quiet Girl Showtimes Near Landmark Plaza Frontenac
Bedbathandbeyond Flemington Nj
Lightfoot 247
Craigslist Com Brooklyn
Where and How to Watch Sound of Freedom | Angel Studios
Optimal Perks Rs3
Rise Meadville Reviews
Ingersoll Greenwood Funeral Home Obituaries
Gelato 47 Allbud
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6383

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.